12 Mart 2016 Cumartesi

Ookami Shoujo to Kuro Ouji -Anime Yorumu






OOKAMİ SHOUJO TO KURO OUJİ

KONUSU

16 yaşındaki Erika Shinohara, arkadaşlarıyla erkek arkadaşı olmadığı halde varmış gibi gösteriş yapmaktadır. Olayı abartıp yakın kız arkadaşından kendisini aramasını isteyerek sanki erkek arkadaşıyla konuşuyormuş gibi telefonda gösteriş yapmaktadır.
Sınıf arkadaşları bu meçhul "erkek arkadaşı" görme isteklerinde ısrar edince kendisine harıl harıl bir erkek arkadaş fotoğrafı bulmaya çalışır. Dışarı da dolaşırken havalı bir çocuk görür ve fotoğrafını çekerek arkadaşlarına "Erkek Arkadaşı" olarak tanıtır. Ancak şunu aradan kaçırmıştır;
Fotoğrafını çektiği kişi kendisiyle aynı okula giden "Kyouya Sata" dır.
Kantinde karşılaşmalarıyla ve Erika'nın onun köpeği olması bir olmuştur.


YORUMU

   Ookami Shoujo to Kuro Ouji diğer adıyla Wolf Girl & Black Prince, sevdiğim komik bir anime. Erkek karakterimiz çok odundu falan ama kızla olan tuhaf ilişkileri, yüz ifadeleri animeye ayrı bir hava katmıştı. Karakterlerimiz, Erika'nın erkek arkadaşı diye, okulun prensi olduğunu bilmeden, Sata'nın resmini arkadaşlarına göstermesiyle tanışıyor. Okulda bu söylenti yayılınca Sata Erika'yı satmadan sevgili rolü yapıyor. Erika Sata'nın iyi biri olduğunu falan düşünürken birden çocuk 180 derece değişip sadist bir psikopata dönüyor. Kızı köpeği yapıyor... Ciddi ciddi köpeği yapıyor.




  Şu yüz ifadelerine bakar mısınız ? Yer yer Sata'ya sinir oluyordum ama ikisi bir araya gelince gerçekten samimi ve komik oluyorlar. Ne kadar odun olsada, Nozomi ona kız ayarlamaya çalıştığında Erika'ya sadık kaldı. Favori sahnem randevuya çıktıkları zaman Erika'nın diğer sevgililerin yaptığı şeyleri yapmak istemesi, Sata'nın ona kızması, Erika'nın tek başına gezintiye çıkması ama sonunda Sata'nın, Erika'nın gönlünü yapması çok güzeldi. 



  Mangası var ama okumadım. Animenin finali açık uçluydu ama diğer shoujo animelere göre güzeldi. 



  Bir live action filmi var. Mayıs 2016'da vizyona girecek. Başrolünde yine Kento Yamazaki oynuyor ^^ Yukarıda oyuncuları görebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder