12 Mart 2016 Cumartesi

Kimi Ga Suki -Manga Yorumu




KIMI GA SUKI

KONUSU

Aki her zaman basketbol klüp arkadaşı Mase'den hoşlanmıştır. Ancak ona itiraf edememiştir. Bir gün itiraf etmeye karar verir. Ama başka okuldan bir çocukta ona itiraf eder. Ama bu çocuk bir kaza geçirir. Vicdanı ve aşkı arasında kalan Aki Mase'yi reddederek Koichi ile çıkar. Kocihi ile güzel vakit geçiren Aki gerçekte kimi seviyordur? Ve sonunda kiminle beraber olacaktır?


YORUMU

    Kimi Ga Suki, benim bir günde bitirdiğim kısacık bir mangadır. Kısa olduğundan olsa gerek fazla bir olay yok. Baş karakterimiz Aki ilk başta en yakın arkadaşı Mase'yi seviyor. Daha sonra ise iyi kalpli, kendisini seven bir çocukla karşılaşıyor. Aki Mase'nin hediyesini kaybedince Koichi o hediyeyi ararken bir kaza geçiriyor. Basketbolcu olan Koichi bacağından yaralanıp basketbola bir süre geri dönemeyince Aki vicdan azabı duyuyor ve günlerini onun yanında geçirmeye başlıyor. Koichi'nin güzel sözlerinden etkilenerek onu sevdiğini düşünüyor. Bu arada Mase Aki'ye açılıyor ama dediğim gibi Aki Koichi'yi sevdiğini düşündüğü için onu reddediyor. Koichi ve Aki çıkmaya başlıyor. Bir sonraki dönem aynı sınıfa düşüyorlar ve Aki'nin arkadaşı Mase'den hoşlanmaya başlıyor. Aki Mase ve arkadaşını yan yana görünce üzülüyor ve aşık olduğunu sandığı Koichi'yi sevgili olarak değil de arkadaş olarak sevdiğini anlıyor. Mase'ye aşık olduğunu söylüyor ve Koichi'den ayrılıyor. Mase de Aki'nin arkadaşından ayrılıyor ve mutlu son...

   Kimi Ga Suki sanırım L-DK'nin mangakasının mangasıymış.Manga kısa olduğu için canınız sıkıldığında okuyabilirsiniz fakat ben Aki'yi hiç sevmediğim için mangayı da pek sevemedim. Erkek karakterlerimiz iyi hoş da Aki çok dengesizdi. Dediğim gibi boş zamanınızda aşk konulu kısa bir manga arıyorsanız Kimi Ga Suki'yi okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder